Új jelszó kérése
Termék részletek


Büntetőeljárás jog I-II. - kapcsos kiadvány

Büntetőeljárás jog I-III.
 • Büntetőeljárás jog I-III.
24 000 Ft
 • A kiadvány 2018 első negyedévében fog megjelenni, a kommentár új kiadását, amely immár a 2017. évi büntetőeljárási törvényt dolgozza fel.

  Kiadványunk megbízható segítséget nyújt a jogalkalmazók számára a büntetőeljárással kapcsolatos rendelkezések helyes és egységes értelmezéséhez. A kommentár fókuszában a büntetőeljárási jog bírói gyakorlata áll, különös tekintettel a Kúria (Legfelsőbb Bíróság) Büntető Kollégiumának iránymutató jelentőségű testületi döntéseire, kollégiumi véleményeire és lényeges eseti döntéseire. A szerzők a megfelelő helyeken utalnak a büntetőeljáráshoz kapcsolódó más jogszabályok rendelkezéseire is.

  Mivel a kiadvány műfaja „bírói kommentár”, így szerzői kúriai bírák, valamint néhány különös szakmai ismeretet igénylő témakör (például nyomozás, vádemelés) esetében pedig a Legfőbb Ügyészség két vezető ügyésze.

  A nagy érdeklődésre tekintettel most jelentős kedvezménnyel, 24 000 Ft-os áron fizethető elő a kommentár új kiadása. Tájékoztatjuk tisztelt jelenlegi előfizetőinket, hogy a kommentár második kiadását 2017 nyarán még pótlapcsomaggal aktualizáljuk, majd ezt a kiadást lezárjuk. Tájékoztatjuk továbbá tisztelt jelenlegi előfizetőinket arról is, hogy az új kiadást tartalmazó pótlapcsomagot 24 000 Ft-os áron küldjük meg Önöknek (külön megrendelést nem szükséges leadniuk).

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Tájékoztatjuk Önt, hogy a kapcsos szerkezetű kiadványunk megrendelésével egyidejűleg, Ön jogosulttá és részesévé válik a hatályosító szolgáltatásunknak is. A kötet folyamatos hatályosságának fenntartását a Kiadó – a gyakorlati tapasztalatokra és jogszabályi változásokra tekintettel – a változásokat feldolgozó pótlapok kiadásával kívánja biztosítani, amelyek mindaddig megküldésre kerülnek az Ön részére, amíg írásban, kifejezetten ezzel ellentétes tartalmú nyilatkozat nem érkezik a Kiadóhoz. A pótlapok idei ára: 38 Ft / oldal.

   

  Amennyiben ezen szolgáltatásunkra nem tart igényt, kérjük ezt, akár a megrendelésével egyidejűleg, akár a későbbiek folyamán bármikor írásban email útján (jogikonyvesbolt@gmail.com) szíveskedjen jelezni nekünk.

   

  Tájékoztatjuk továbbá, hogy amennyiben a jogszabályváltozás oly mértékű, hogy a hatályosítás a pótlapok kiküldésével nem biztosítható, a Kiadó nem köteles további pótlapok küldésére. Ebben az esetben a Kiadó a pótlapok küldését megszünteti.

   

  Felhívjuk szíves figyelmét arra is, hogy olyan esetben, amikor a Megrendelői érdeklődés megszűnik vagy jelentős mértékben lecsökken a kiadvánnyal és a pótlapokkal kapcsolatban, a Kiadó fenntartja magának a jogot arra, hogy beszüntesse a pótlapok kiadását és küldését.

   

  A Kiadó tájékoztatást ad azokról a kapcsos kiadványokról, amelyek esetében a pótlapok küldését beszüntette.

 • Kiadó
  HVG ORAC
  Megjelenés éve
  2 018
  ISBN SZÁM
  978-963-9203-65-3
  Alcím
  Kommentár a gyakorlat számára - Harmadik kiadás
  Szerző(k)
  Akácz József; Belegi József; Belovics Ervin; Csák Zsolt; Kónya István; Láng László; Márki Zoltán; Mészár Róza; Molnár Gábor; Somogyi Gábor; Soós László
  Szerkesztő(k)
  Belegi József
Webáruház készítés