Új jelszó kérése
Termék részletek


A számvitel nagy kézikönyve 2018

A számvitel nagy kézikönyve 2018
 • A számvitel nagy kézikönyve 2018
28 340 Ft
 • Év közbeni és év végi számviteli teendők, jogszabályok helyes alkalmazása, gyakorlati példák és tippek.  - A kiadvány egy alapozó fejezetet követően egy cég életútján keresztül, a gazdasági eseményekhez kapcsolódóan részletezi az év közbeni és év végi számviteli teendőket, az elszámolásokat, a leltározást, a beszámoló-készítést, annak elemzését, jóváhagyását, könyvvizsgálatát és közzétételét. Az egyes gazdasági eseményekkel kapcsolatban kitér az eseménnyel összefüggő dokumentumokra, feladatokra, felelősségi körökre és határidőkre.
  - Könnyen áttekinthető, azonos felépítésű szerkezet minden eseménynél.
  - A tudnivalókat, az összefüggéseket és ezek alkalmazását a gyakorlatban általános és egyedi eseteken keresztül mutatja be.
  - A kiadvány foglalkozik olyan speciális esetekkel is, mint például az átalakulás, az áttérés egyik devizanemről a másikra, az adóváltás, az áttérés eváról társasági adózásra, vagy éppen az üzleti év fordulónapjának megváltoztatása.
  - Egy-egy témakör kapcsán tippeket adnak a szerzők, amelyek a jogszabályok kreatív alkalmazását, egy-egy feladat alternatív megoldását segítik elő.
  - A mű a lehetséges döntési alternatívák bemutatásával ismerteti azokat a helyzeteket is, amikor a vállalkozónak vagy menedzsernek a számvitelt és az ügyvitelszervezést érintő döntést kell hoznia.
  - A könnyebb érthetőség kedvéért ábrák, példák, összefoglaló táblázatokszemléltetik a leírtakat.
  - Indexszámos kiadás, amely a tárgymutató tárgyszavai szerinti keresést is megkönnyíti.
 • Kiadó
  Wolters Kluwer
  Megjelenés éve
  2018
  Alcím
  Kardos Péter, dr. Szakács Imre, Tóth Mihály
Webáruház készítés