Új jelszó kérése
Termék részletek


A művelődésigazgatás kézikönyve

A művelődésigazgatás kézikönyve
 • A mű hazai viszonylatban is újszerű kezdeményezés, hiányt pótló vállalkozás. A felnőttoktatás – felnőttképzés jogi szabályozásának szférájában már számottevő publikációkkal rendelkező szerző szándékára a Bevezető néhány gondolata is utal: „Könyvem, jegyzetem fő célja az, hogy a … művelődésre, kultúrára, felnőttoktatásra – felnőttképzésre, (szak)képzésre, tehát az emberi erőforrás fejlesztésére vonatkozó (figyelemmel az iskolarendszeren kívüli oktatás-képzés legfontosabb hatályos joganyagára is) jogszabályi halmaz igazgatási területét egy csokorba szedve nyújtsam át hallgatóimnak, olvasóimnak.”

  Ennek a lényeges törekvésnek megfelelve – a művelődést új dimenzióba helyezve – komoly segítséget képes nyújtani a könyv valamennyi (köz)igazgatást, jogot, andragógiát (művelődést) tanuló hallgatóknak, köztisztviselői és közalkalmazotti területen dolgozónak, egyáltalán a művelődés iránt érdeklődőnek és felhasználónak egyaránt.

  Lehetséges, hogy a könyv már elfogyott, csak erről nem tudunk (régebbi kiadású könyveknél előfordul). Épp ezért, megrendeléskor nem tudjuk garantálni, hogy a könyvet ki is tudjuk küldeni. Előre utalás esetén természetesen visszatérítjük a kiadvány árát, egyéb esetekben töröljük vagy módosítjuk a megrendelést, a megrendelővel történt egyeztetést követően.

 • Kiadó
  HVG ORAC
  Megjelenés éve
  2009
  Oldalszám
  282
  Szerző(k)
  Váradi László dr.
Webáruház készítés