Új jelszó kérése
Termék részletek


A közszereplők személyiségi jogai

A közszereplők személyiségi jogai
 • A közszereplők személyiségi jogai
5 980 Ft
 • A könyv az első munka Magyarországon, amely átfogó képet ad a közszereplők magánjogi, közigazgatási jogi és büntetőjogi védelméről. A műben mintegy 300 bírósági ítélet került feldolgozásra szakszerű csoportosításban (pl. polgári névvédelem, becsületvédelem, a képmás védelme) az elmúlt 16 év szakmailag legérdekesebb ügyeinek ismertetésével.  A szerző személyes ajánlása:  Az első jelentős magyar monográfia, amely a közszereplők személyiségei jogairól szól.
  A mű 300 bírósági ítéletet tartalmaz. Döntő súlyt fektet a jó hírnév védelmére.
  A mű - elsőként Magyarországon - bemutatja a közszereplők rágalmazási ügyeit, tartalmazza továbbá az ORTT által tárgyalt botrányos ügyeket.
  A mű részletesen tartalmazza a rendszerváltás után lezajlott valamennyi jelentős politikai vonatkozású ügyet: Medgyessy-ügy, Boross-ügy, Frei Tamás-ügy.
  Minden több milliós kártérítési ügy is benne van a könyvben. A munkát mintegy száz fotó is díszíti.

  Lehetséges, hogy a könyv már elfogyott, csak erről nem tudunk (régebbi kiadású könyveknél előfordul). Épp ezért, megrendeléskor nem tudjuk garantálni, hogy a könyvet ki is tudjuk küldeni. Előre utalás esetén természetesen visszatérítjük a kiadvány árát, egyéb esetekben töröljük vagy módosítjuk a megrendelést, a megrendelővel történt egyeztetést követően.

 • Kiadó
  Dialóg Campus
  Megjelenés éve
  2011
  Oldalszám
  384
  ISBN SZÁM
  9.7896372967E+12
  Szerző(k)
  Tattay Levente
Webáruház készítés